Support

Product niet gevonden

Wanneer u niet de juiste cartridges gevonden heeft kunt u altijd contact met ons opnemen met onze klantenservice via ons contactformulier. Of telefonisch + 31 174621422.

Verzendkosten

De verzending van een bestelling waarvan het totale bedrag € 100,- of meer bedraagt, is binnen Nederland en België gratis. Voor verzending binnen Nederland hanteren wij twee tarieven, afhankelijk van het totale orderbedrag. De verzendkosten zijn voor alle betalingsmogelijkheden gelijk.

-Bij een order bedrag tot en met € 100,- zijn de verzendkosten € 6,75 (incl. BTW)

Levertijd

Wanneer u op werkdagen voor 12:00 uur een bestelling plaatst bij Printerinktdeal.nl, leveren wij binnen 72 uur.

Bestelling geplaatst op Levering op
Maandag voor 12:00 uur Donderdag
Dinsdag voor 12:00 uur Vrijdag
Woensdag voor 12:00 uur Maandag
Donderdag voor 12:00 uur Dinsdag
Vrijdag voor 12:00 uur Woensdag

 

Bestelling beschadigd of verkeerd geleverd

Wij doen ons uiterste best om uw bestelling goed af te leveren. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn gegaan neemt u dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier. Klantnummer en factuurnummer en/of leveringsnummer zijn noodzakelijk.

Bestelhistorie

U kunt uw bestelhistorie checken door in te loggen via uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren.

Bestelling annuleren

Als u een bestelling wilt annuleren is dit echter alleen nog mogelijk wanneer deze nog niet is verwerkt in ons systeem. Neem ten allen tijden zo spoedig mogelijk contact op met de klantenservice via 0174-621422. Wanneer de bestelling toch al is verwerkt, kunt u na ontvangst van het pakket een retournummer aanvragen om het pakket weer aan ons te retourneren. Verzendkosten zijn in dit geval wel voor uw eigen rekening.

Wachtwoord vergeten

Wanneer u uw wachtwoord vergeten bent kunt u op “inloggen” klikken en op “wachtwoord vergeten” klikken. U kunt hier uw e-mail adres invoeren, u ontvangt een link via email om een nieuw wachtwoord te creëren.

Veilig betalen

Bij Printerinktdeal.nl betaalt u altijd veilig. U kunt afrekenen via iDeal of vooraf via een bankoverschrijving.

Via Bankoverschrijving: U kunt de factuur rechtstreeks op onze bankrekening overmaken, zodra het geld op onze rekening staat wordt u bestelling verstuurd.

Via IDeal: U kunt veilig en gemakkelijk met iDeal betalen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving (die beveiligd wordt door uw eigen bank). Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Factuur kwijt

Wanneer u een kopie van uw factuur wilt hebben kunt u via uw eigen account een nieuwe factuur uitprinten.

Herinnering ontvangen, maar factuur betaald

Betalingen kunnen elkaar kruizen i.v.m. de verwerkingstijd. Mocht uw betaling ons bericht net gekruist hebben, dan kunt u deze als niet verzonden beschouwen. Om uw betaling terug te kunnen vinden ontvangen wij van u graag de volgende gegevens:

– het factuurnummer
– het bedrag
– het rekeningnummer waarnaar het bedrag is overgemaakt
– het rekeningnummer waarvan het bedrag is overgemaakt

Uiteraard kunt u ook een (digitaal) afschrift sturen naar service@www.printerinktdeal.nl wij kunnen dan de betaling in onze administratie checken.

Garantietermijn

Wij houden de standaard en wettelijke garantie aan.

Geen bevestiging van retourzending

Wanneer wij uw zending al hebben ontvangen en u heeft na 10 werkdagen nog geen bevestiging van ons ontvangen, neem dan even contact op met de onze klantenservice via ons contactformulier.

Kosten retourzending

Wanneer u een defect artikel terugstuurt aan ons, kunt u deze onder rembours naar ons toe terug sturen. De verzendkosten zijn voor rekening van Printerinktdeal.nl. Wij adviseren u altijd het verzendbewijs te bewaren zodat uw zending indien nodig te traceren is. Bij het postkantoor ontvangt u een bonnetje met de barcode van PostNL. Ruilen van (een deel) van uw aankoop kan binnen 14 dagen. Voor het retourneren van ongeopende artikelen kunt u contact opnemen met onze klantenservice via het contactformulier. Klantnummer en factuurnummer en/of leveringsnummer zijn noodzakelijk. Verzendkosten voor het retourneren worden niet vergoed.

Verkeerd artikel besteld

Wij doen ons uiterste best om te voorkomen dat u een verkeerd artikel besteld. Wanneer dit onverhoopt toch gebeurt zorgt u er dan voor dat de verpakking verzegeld blijft om het product te retourneren en te ruilen voor het juiste product. Hier vind u onze retourprocedure.

Adresgegevens, e-mail adres en/of wachtwoord wijzigen

U kunt uw adresgegevens, e-mail adres en/of wachtwoord wijzigen door in te loggen via uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. U komt dan in uw accountgegevens.

Uitschrijven nieuwsbrief

Het in- of uitschrijven voor onze nieuwsbrief doet u op de volgende manier:
– Klik hier om naar de juiste pagina te gaan
– Vul uw e-mailadres in en klik op “Aanmelden” of “Afmelden”
– U ontvangt direct een bevestigingsmail.

Open deze mail en klik op de link in de e-mail om uw keuze te bevestigen. Als u geen bevestigingsmail ontvangt volgt u de stappen opnieuw. Controleer hierbij de juistheid van het ingevulde e-mailadres.

U kunt ons ook volgen via Facebook en Twitter.